Kunnkjøringer

Video av installasjon av smøregrav til Nordic Crane, Trondheim, oktober 2014

Posted by:

Video av installasjon av smøregrav til Nordic Crane, Trondheim, oktober 2014

Film av installasjonen av LS Smøregrav til Nordic Crane i Trondheim, oktober 2014. Denne videoen tar for seg plasseringen av smøregraven på anleggsområdet. Man får også får et detaljert innblikk i arbeidet med å forankre den i betongplattform, samt hvordan den støpes på plass ved å fylle betong i sidekamrene.

Samlet tidsbruk for hele operasjonen, fra den kom på plass, til den ble fylt med betong var på under 12 timer fordelt på tre dager. Dag 1: heise smøregrav og utstyr på plass. Forankring og arbeide med å dekke smøregraven med treplater. Dag 2: En formiddag for å fylle betong opp 50 cm. Dette gjøres for at sementen skal ha tid til å komme godt under smøregraven (som normalt har en 5-6 cm klaring til betongdekket) og for at det ikke skal bli for mye press på grusen som er lagt rundt smøregraven. Etter et par dager, når sementen er tørket, så kan man fylle på resten av betongen opp til kanten. Dette gjøres også på ett par, tre timer.Klikk på youtube logo for større bilde

Løsningen med å bygge smøregraven, ferdig på fabrikk, med dobbel sidekarmer for betongfylling, er en patentert løsning som sikrer minst mulig arbeidstid på anleggsplass. Langø Service AS er stolt leverandør av denne type løsning som er eneste på markedet i Europa og Langø Service AS har pr. Okt. 2014 levert nitti av disse i Norge og Sverige siden 2008.

Les mer om våre prefabrikkerte smøregraver for bil, buss/lastebil og jernbane.

http://www.lango-service.no/produkter/smoregraver/

0