Kunnkjøringer

Langø Service AS får tilbake tidligere medarbeidere

Posted by:

Langø Service AS får tilbake tidligere medarbeidere

Med økt salg og flere nye prosjekter er behovet for nye ansatte tilstede. Det er derfor meget positivt å se at tidligere medarbeidere kommer tilbake og styrker vår administrasjon.

Thomas Lysholm er tilbake etter 4 år som selger hos Würth. Thomas jobbet tidligere hos oss i perioden 2000 – 2010 som servicetekniker og han har inngående kunnskap om våre produkter og tjenester. Han tiltrer som selger 1 desember.

Torstein Leikvold er også tilbake som markedskoordinator og jobber bla. med kvalitetssikring. Torstein jobbet tidligere for oss i perioden 1998 – 2009 som logistikkleder.

Det er mange fordeler med å ansette tidligere medarbeidere. Ikke bare kjenner de bedriften, produktene og vår visjon, men har også med seg sitt nettverk og erfaring fra andre bedrifter.

 

NYE ANSATTE I LANGÖ-SERVICE AB

Vi ønsker også vår nye medarbeider, Johan Kinell, til vår datterselskap i Sverige velkommen. Han vil jobbe som serviceteknikker med nyinstallasjoner, service og vedlikehold i Sverige, men også ta del i norske prosjekter ved behov.

Han har tidligere jobbet som rør montør, sveiser og også jobbet med installasjon av instrumenter. Johan har teknisk utdannelse fra Bæckadalsgymnasiet i Jønkøping (Sverige).

 

Vi presenterer også Robert Persson som ble ansatt i Langö-Service AB tidlig i år.

0