Kunnkjøringer

2 LS Smøregrav til TIP Trailer Services i Vestby *oppdatert*

Posted by:

2 LS Smøregrav til TIP Trailer Services i Vestby *oppdatert*

Oppdatert med nye bilder.

April 2014 rullet det inn to LS Smøregrav på området til TIP Trailer Rental i Vestby, Akershus. Normalt heiser man en slik smøregrav direkte ned på betongen, men av og til står bygget ferdig og da må den dyttes inn. Produktsjef, Tore Løvaas, forteller at dette ikke er noe problem og har blitt gjort flere andre plasser som f.esk Tromsø, Trondheim og Märsta i Sverige. Det tar bare litt lengre tid, men jobben med å få på plass begge gravene tok under 4 timer.

Begge smøregravene leveres med SDS Precision m/løfte simulator, SDS Crosscheck, SGS Sommerer gravjekk og Eurolube spilloljesamler.

TIP Trailer Services er med sine ca. 50.000 leasingenheter markedsledende i Europa. Selskapet ble etablert i 1968 og har siden 1993 vært en del av GE Capital. I fjor overtok nye eiere, nemlig kinesiske HNA. Noe av det første de gjorde var å investere 29 millioner euro i 740 nye enheter.

Etterhvert som bygget begynner å ta form ble siste del av arbeidet (aug 2014) med smøregravene gjennomført. Dette gjelder innstallasjon av SDS Precision bremseprøver, SDS Crosscheck, SFS Sommerer gravjekk (ikke avbildet), Eurolube spillolje samler (ikke avbildet).

 

Tip Trailers en av flere verkstedhaller med LS Smøregrav

LS Smøregrav i hele sin lengde

SDS Precision bremseprøve. Kontrollskap i bakgrunn

Kontrollstasjon med aggregat (mindre boks til høyre)

Bremseprøve ferdig installert

SDS Precision bremseprøve under installasjon

Brønn for bremseprøve

Vi gratulerer TIP Trailer Rental med valget av LS Smøregrav

Normalt heises smøregrav rett ned, men av og til må den dyttes inn noe som tar litt lengre tid, men er helt problemfritt for denne solide konstruksjonen.

 

Begge smøregravene ble «dyttet» inn på under 4 timer!

 

0